Opatra Londra

Bu Opatra Glow cildi kaldırmaya, dolgunlaştırmaya, güçlendirmeye ve aydınlatmaya yardımcı olmak için çığır açan ışık terapisi teknolojisinden yararlanır. Bu spektrum gençleştirme maskesi üç cilt bakım seçeneği sunar:

  1. Elastin ve kolajen üretimini desteklemek, yaşlanma sürecini yavaşlatmak, kızarıklığı yatıştırmak, iyileşmeyi teşvik etmek ve cilt tonunu eşitlemek için kırmızı LED ışık tedavisi
  2. Cildi canlandırmaya yardımcı olmak için turuncu LED ışık terapisi, donuk ciltlere canlılık kazandırır
  3. Antibakteriyel faydaları, ciltteki akne üreten bakterileri ortadan kaldırması, hormonal veya enflamatuar akneyi iyileştirmesi ve aktif akneyi hedeflemesi ile iyi bilinen mavi LED ışık tedavisi

Opatra Glow Mask Pro, her türlü yaşam tarzı veya yüz şekli için uygun, tamamen taşınabilir bir cihazdır ve müşterilere on dakikalık ışık terapisi tedavileri süresince tam hareket özgürlüğü sağlar.

Opatra Glow'un faydaları şunlardır:

  • Geliştirilmiş dolaşım
  • Kolajen rejenerasyonunu artırır
  • Azaltılmış enflamasyon
  • Dermatit ve akneyi hedefler
  • Cilt dokusunu ve tonunu iyileştirir
  • Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır
  • Geniş gözenekleri minimize eder ve lekeleri ortadan kaldırır
  • Cilt elastikiyetini artırır
  • Ağrısız ve rahat kullanım
  • Tüm cilt tipleri için uygundur
  • Şeffaf tasarım
  • Kullanım sırasında tam hareket özgürlüğü

Opatra Londra müşterilerinin cilt tiplerinden bağımsız olarak tutarlı sonuçlar elde etmelerine yardımcı olmak için modası geçmiş güzellik standartlarını yeniden tanımlayan, müşteri odaklı yaklaşımıyla sektör çapında tanınan uluslararası üne sahip bir İngiliz markasıdır.

Opatra Londra kullanımı kolay cihazlara ve cilt bakım formülasyonlarına öncülük ederek tüm cilt tiplerinin daha genç, daha parlak, daha sıkı ve daha güzel görünmesine yardımcı olur. Şirket hem evde hem de salonda kullanım için çığır açan cilt bakım çözümleri geliştirmekte, tasarlamakta ve tedarik etmektedir.

Tarafından geliştirilen diğer çok satanlar Opatra Londra şunları içerir CleanliftPure Beauty Awards London 2020 Altın Ödülünü kazanan devrim niteliğinde bir cilt bakım cihazıdır. Cildi temizlemek, sıkılaştırmak ve detoksifiye etmek için özel olarak geliştirilmiştir, Cleanlift kirleri, kirleri, beyaz ve siyah noktaları temizleyerek kullanıcıların daha sağlıklı, daha parlak ve daha genç görünen bir cildin keyfini çıkarmasını sağlar, nemlendiricilerin ve serumların daha iyi sonuçlar için cilde daha derinlemesine nüfuz etmesini sağlar.

Bu Opatra Sinerji Mermer yüzey hücre yenilenmesini hızlandırmak için tasarlanmış devrim niteliğinde bir el tipi cilt bakım cihazıdır ve kişisel bakım rutinlerini turbo güçlendirmek için kolajen üretimini uyarır. Sıkışık ve donuk cildi arındırdığı kanıtlanan Synergy Marble, geniş gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltır, cilde gelişmiş elastikiyet ve esneklik ile dolgun ve nemli bir görünüm kazandırır.

Opatra Londra'nın Havyar Göz Kremi Bir diğer en çok satanlar listesinde yer alan bu ürün, susuz kalmış cildi rahatlatmak için gözleri besin açısından zengin bir nemlendirme patlamasıyla yeniden uyandırır; kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü dolgunlaştırır ve en aza indirir; parlaklığı anında yeniler ve hassas göz çevresindeki cildi besler.

Opatra London'ın gelişmiş cilt bakım teknolojileri bugün dünyanın dört bir yanındaki estetik kliniklerinde, güzellik salonlarında ve spa merkezlerinde profesyoneller tarafından kullanılmakta ve hem tüketici hem de profesyonel pazara sunulmaktadır. Şirketin ürün grupları arasında cilt bakım formülasyonları, profesyonel yüz ve vücut ekipmanları ve aksesuarları ve tabii ki Opatra'nın devrim niteliğindeki el tipi yaşlanma karşıtı cihazları yer almaktadır.

 

Referans Bağlantıları:

  1. Opatra® London Hakkında 
  2. Glow Mask Pro
  3. Cleanlift
  4. Sinerji Mermer
  5. Havyar Göz Kremi