Öncü cilt bakım şirketi Opatra London, cilt bakım cihazlarını salonlardan çıkarıp evlerimize taşıyor. Sunulan çok çeşitli el tipi yüz cihazları ile her yaşa ve cilt tipine uygun bir şey var.

 

Opatra London 2010 yılından beri cilt bakımı hakkındaki düşüncelerimizi yeniden tanımlama işinde.

Şirket, kaliteli cilt bakım ürünleri ve cihazlarıyla ün kazanmıştır. Hem güzellik uzmanlarına hem de tüketicilere hitap etmektedir.

Hayatımızın her aşamasında cildimiz ekstra bakımdan faydalanabilir. Opatra, bu spa deneyimini kendi evlerinde yeniden yaratmak isteyen müşteriler için devrim niteliğinde bir dizi cilt bakım cihazı sunuyor. Şirket online ve mağazada satış yapmaktadır.

Ödüllü Cleanlift ürünü, iki ana işlevi olan ultrasonik bir eksfoliatördür. Birincisi cildi derinlemesine 'Temizlemek'. Bu, besleyici serumların ve nemlendiricilerin daha kolay emilmesini sağlar. İkincisi ise dolaşımı uyaran ve yüz kaslarını sıkılaştıran 'Lift' modudur.

Synergy ürün yelpazesi çığır açan yaşlanma karşıtı teknolojiye sahiptir. Işık terapisi, ısı ve titreşim kombinasyonlarını kullanarak, ince çizgileri gidermek ve yeni hücre oluşumunu teşvik etmek için yüz, boyun ve göz çevresindeki sorunlu alanları hedefler. Cihazlar ayrı ayrı veya komple bir set olarak satın alınabilir.

Bu ürün yelpazesi yakın zamanda, tüm Opatra cihazları gibi yeni piyasaya sürülen Synergy Mermer Cihazını da içerecek şekilde genişletilmiştir,

kullanımı kolaydır ve normal bir cilt bakım rutinine uyacak şekilde
tasarlanmıştır. Yüzey hücre yenilenmesini hızlandırmada ve kolajen üretimini uyarmada son derece etkili olan Opatra Synergy Marble, gelişmiş bir yaşlanma karşıtı cihazdır.

kişisel bakım rutinini turbo güçlendirmek için. Donuk
ve sıkışık cildi arındırdığı kanıtlanan çok işlevli yaşlanma karşıtı cihaz
cildin bariyer işlevini güçlendirmek ve ince çizgilerin geniş gözeneklerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmak için klinik olarak onaylanmış LED ışık terapisi ile soğutma/ısı teknolojisini kullanır ve cildin dolgun ve nemli görünmesini sağlayarak esnekliğini ve elastikiyetini artırır.

Yenilikçi cihazın ciltteki hidrasyon seviyelerini önemli ölçüde artırdığı ve kolajen, elastin ve büyüme faktörlerinin üretimini uyararak dokusal düzensizlikleri ve hacmi iyileştirdiği kanıtlanmıştır. Nitekim Opatra'nın klinik deneyleri, %95 oranında bir iyileşme gözlemlendiğini ortaya koymuştur ve %98'inin
ince çizgilerin görünümünde gözle görülür bir azalma fark etmesi, Synergy Marble'ın sağlıklı ve ışıltılı bir cilt için cilt bakım rutinlerini en üst düzeye çıkarma konusundaki benzersiz kapasitesini ortaya koymaktadır.

Opatra'nın ürünlerine ilişkin müşteri yorumları ve ünlülerin onayları, yalnızca şirketin ürünlerinin ve cihazlarının etkinliğini güçlendirmeye hizmet etmektedir. Mümkün olan en iyi hizmeti sunmayı taahhüt eden Op atra, tüm el cihazları için ömür boyu garanti sağlamaktadır . Sorunlarla hızlı ve verimli bir şekilde ilgilenmek, büyüyen şirket için de öncelikler listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Opatra'nın başarısının anahtarlarından biri de kendini işine adamış ekibi. Opatra temsilcisi Francesca bize anlatıyor:

"Ekibimiz tüm ofislerimizde yakın bir şekilde çalışıyor. Tüm ekip üyelerimize değer veriyoruz. İşe alım yaparken çalışkan, sadık, baskı altında sakin ve ekibe uygun ekip üyeleri arıyoruz. Bizi başarılı kılan ekiplerimizdir ve yaptıkları harika işler için tüm çalışanlarımızla gurur duyuyoruz."

Geçtiğimiz 11 yıl içinde şirket küresel çapta erişimini artırdı. Londra merkez ofisinin yanı sıra Opatra'nın artık Barselona ve Las Vegas'ta da ofisleri bulunuyor. Şirket 2020 yılında İsrail'de dört yeni mağaza ve Manchester, Nice, Stockholm, Zürih ve Paris'te mağazalar açtı. 2021 yılında ise Harrods, Madrid, Dubai, Marakeş, Dublin ve Abu Dabi'de açıldı.

Şirket ayrıca 2021 yılı sonuna kadar Dubai'de beşinci mağazasını açmayı planlıyor. Opatra şu anda 70'in üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.

İletişim Francesca
Opatra® Londra
www.opatra.com