Bugün dünyanın dört bir yanında kaplıcalar, estetik klinikleri ve güzellik salonlarındaki profesyoneller Opatra Londra müşterilerinin daha genç, daha pürüzsüz, daha parlak ve daha ışıltılı bir cilde kavuşmalarına yardımcı olmak için gelişmiş cilt bakım teknolojileri. Hem profesyonel hem de tüketici pazarına satışa sunulmuştur, Opatra Londra'nın el cihazları, cilt bakım formülasyonları, yüz ve vücut ekipmanları ve aksesuarları, müşterilerin cilt tipine bakılmaksızın etkileyici ve tutarlı sonuçlar elde etmelerine yardımcı olur.

Opatra Londra'nın devrimci LumiQuartz Gül Yüz Çubuğu cildi onarmak ve gençleştirmek için hafif ısı ile birlikte LED ışık terapisi içeren titreşimli bir çubuktur. Bu yüksek teknolojili, gençleştirici alet, üç farklı hız ayarında titreşen, elastin ve kolajen üretimini artırmak için cilde nazikçe masaj yapan, aynı zamanda iltihap ve şişkinliği azaltan, göz çevresinin hassas konturları etrafındaki dolaşımı iyileştiren ve cilt bakım ürünlerinin emilimini artıran bir gül kuvars taşı başlığına sahiptir.

Bu LumiQuartz Gül Yüz Çubuğu ışık ve termal enerjiden yararlanarak kırışıklıkları ve ince çizgileri yumuşatmaya ve düzeltmeye yardımcı olan; kızarıklık ve istenmeyen pigmentasyon görünümünü azaltan ve daha tonlu, parlak bir görünüm için göz altındaki cildin sıkılaşmasına yardımcı olan çığır açan bir teknolojidir.

Bu LumiQuartz Gül Yüz Çubuğu Pure Beauty Awards finallerinde 'En İyi 2021 Güzellik Aracı' dalında kısa listeye kaldı.

Opatra Londra Opatra, müşteri odaklı yaklaşımıyla sağlam bir itibar kazanmış, modası geçmiş güzellik endüstrisi standartlarını yeniden tanımlayan ve müşterilerinin tutarlı sonuçlar elde etmesine yardımcı olan, dünya çapında tanınan bir Birleşik Krallık markasıdır. Opatra, etkileyici ve kalıcı sonuçlar elde edebilen güçlü cilt bakım ürünleri ve etkili cilt bakım cihazları geliştirmek için en son teknolojik yeniliklerden ve bilimsel atılımlardan yararlanmaktadır.

Diğer en çok satanlar Opatra Londra gelişmiş cilt bakım ürünleri arasında son derece etkili Anında Yenileyici Peeling Jel. Bu nazik, aşındırıcı olmayan jel gözeneklerin açılmasına yardımcı olur, kirleri çıkarır ve cilt yüzeyinde kuru hücrelerin birikmesini önleyerek lekelerden ve tahrişten arındırır. Parlaklığı artırmak için tasarlanmış doğal bir mineral karışımıyla üretilen ürün, bakteri tedavisi için Opatra'nın Dermisonic cihazının Mavi Işık işleviyle birlikte en iyi şekilde kullanılır.

Opatra Instant Renewal Peeling Gel'in faydaları şunlardır:

  • Minimize edilmiş ve sıkılaştırılmış gözenekler
  • Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünde iyileşme
  • Daha temiz, daha pürüzsüz, daha parlak bir cilt
  • Geliştirilmiş cilt tonu ve dokusu
  • Geliştirilmiş cilt parlaklığı

Opatra Londra'nın Yaşlanma Karşıtı Kolajen Maske cildi sakinleştirmek, yatıştırmak ve nemlendirmek, tahrişi azaltmak, kirleri gidermek ve cildin hoş bir şekilde tazelenmiş hissetmesini sağlamak için emici tozlarla formüle edilmiş yüz için doğal bir güzellik bakımıdır.

Opatra Londra çok sayıda prestijli güzellik endüstrisi ödülüne layık görülmüştür. ödüller dahil olmak üzere çığır açan cilt bakım ürünleri ve gelişmiş cilt bakım teknolojileri için:

2010 yılında kurulan Opatra London, kısa bir süre önce Birleşik Dünya Okulları Nepal, Myanmar ve Kamboçya'daki çocukların temel yaşam becerilerini öğrenmek için ihtiyaç duydukları eğitim fırsatlarına erişmelerine yardımcı olmak, işlere ve daha iyi bir yaşam kalitesine erişmelerinin önünü açmak.

Bu ortaklık sayesinde Opatra London, marjinal ve uzak toplumlarda yaşayan çocuklara yardım etmekte, çocukların güvenli ve ilham verici bir ortamda eğitim alabilmelerini sağlamak için hayati önem taşıyan eğitim kaynakları, öğretmenler ve eğitim sağlamaktadır. 

Bu girişim Nepal, Myanmar ve Kamboçya'daki çocukların kendi ana dillerinde okuma, yazma ve saymayı öğrenmelerine yardımcı olarak yepyeni bir deneyim ve fırsat dünyasının kapılarını açacak.

 

Referans Bağlantıları:

  1. Opatra® London Hakkında 
  2. Lumiquartz Gül Yüz Değneği
  3. Yaşlanma Karşıtı Kolajen Maske 
  4. Anında Yenileyici Peeling Jel 
  5. Ödüller
  6. Hayırseverlik