Bu çığır açan yeni gelişmiş cilt bakım teknolojisi, yüzey hücresi oluşumunu hızlandırarak yaşlanma belirtilerini azaltmak ve kişisel bakım rutinlerini turbo güçlendirmek için kolajen üretimini uyarır. Sıkışık ve donuk cildi arındırdığı kanıtlanmış olan Sinerji Mermer Klinik olarak onaylanmış LED ışık terapisi ve soğuk/ısı teknolojisinin bir kombinasyonunu kullanarak büyük gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü gözle görülür şekilde azaltır, cildin bariyer işlevini güçlendirir ve cilde dolgun, nemli bir görünüm ile gelişmiş elastikiyet ve esneklik kazandırır.

Bu gelişmiş yaşlanma karşıtı cihaz, elastin, kolajen ve büyüme faktörlerinin üretimini uyararak yaşlanan cildin görünümünü dönüştürür, hidrasyon seviyelerini önemli ölçüde artırır ve dokusal düzensizlikleri ve hacmi iyileştirir. Opatra London tarafından yürütülen klinik çalışmalar, kullanıcıların %98'inin ince çizgilerin görünümünde gözle görülür bir azalma gördüğünü ve %95'inin cilt dokusunda bir iyileşme fark ettiğini ortaya koymuştur. Sağlıklı bir cilt dokusu ve tonunu yeniden canlandıran Sinerji Mermer Ayrıca ürün emilimini artırarak cilt bakım ürünlerinin cilde daha derinlemesine nüfuz etmesini sağlayarak etkisini güçlendirir.

Bu Sinerji Mermer cihaz, devrim niteliğindeki yaşlanma karşıtı teknolojiyi entegre ederek cildi gençleştirme ve onarma açısından olağanüstü sonuçlar elde eder. Faydaları şunları içerir:

İngiltere merkezli bu marka, cilt bakımına yönelik müşteri odaklı yaklaşımıyla uluslararası alanda tanınırlık kazanmıştır. Güzellik ve cilt bakımını yepyeni bir şekilde algılayan Opatra London, derinlemesine besleyici cilt bakım ürünlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi üretmek için en son teknolojiyi kullanmaktadır.

Şirketin temel vizyonlarından biri, modası geçmiş güzellik standartlarını yeniden tanımlayarak her cilt tipinden insanın tutarlı sonuçlar elde etmesini sağlamaktır. Bunu başarmak için Opatra London, tüm cilt tiplerine hitap eden benzersiz ve çok yönlü bir cihaz ve cilt ürünleri yelpazesi geliştirmiştir.

Opatra London transforms technological innovations and scientific breakthroughs into effective skincare solutions. Since 2010, the company has been pioneering simple-to-use devices and skincare products, helping people of all skin types to enhance the appearance of their skin by making it look younger, firmer, brighter and more beautiful.

Opatra Londra hem profesyonel hem de evde kullanım için yenilikçi cilt bakım ürünleri ve cihazları tasarlar, geliştirir ve tedarik eder. Günlük cilt bakım rejiminin bir parçası olarak kullanıma uygun olan Opatra London'ın etkili ürünleri tüm dünyada kaplıcalarda, güzellik salonlarında ve estetik kliniklerinde kullanılmaktadır. Şirketin ürün serileri arasında el tipi yaşlanma karşıtı cihazlar, profesyonel yüz ve vücut ekipmanları, cilt bakım formülasyonları ve aksesuarları yer almaktadır.

With a global presence today, Opatra London has been recognised with several coveted industry awards in 2021, including: Most Innovative Skincare Technology Company 2021 – UK’ at the GHP Healthcare Pharmaceutical Awards 2021; ‘Most Advanced Skincare Technology Company 2021 – Europe’ at the LUXlife Magazine 2021 Health, Beauty & Wellness Awards; and ‘Best Luxury Beauty Brand 2021’ at the SME News 2021 UK Enterprise Awards.

 

Referans Bağlantıları:

  1. SYNERGY MERMER 
  2. OPATRA® LONDON HAKKINDA 
  3. OPATRA® ÖDÜLLERİ