OpatraOpatraOpatra

Kabul edelim ki, bir yılın büyük bir bölümünde yüzünüzü kapatan giysiler giymek cildinize zarar verebilir. Kırılmaları anlamanıza ve bunlarla mücadele etmenize yardımcı olmak için bu hızlı kılavuzu bir araya getirdik, biraz kişisel bakımın kimseye zarar vermediğini de unutmadan.

"Maskne" olarak bilinen maske kaynaklı akne, aşağıdakileri de içerebilen bir dizi cilt rahatsızlığına yol açabilir:

- Akne, gözenekleriniz yağ, ölü deri hücreleri ve kir ile tıkandığında ortaya çıkabilir ve bu da sivilcelere neden olur.

- Rosacea. Zaten Rosacea hastasıysanız maske takmak alevlenmelere neden olabilir. Bu da sivilcelere ve kızarıklığa yol açabilir.

- Dermatit, alerjiniz olduğunda veya hassas bir cilde sahip olduğunuzda ortaya çıkar. Tahriş ve kabarcıklarla birlikte kırmızı bir döküntüye neden olabilir.

Düzenli olarak maske takmak bazen terlemeyi artırabilir ve bu da cildinizin daha yağlı hale gelme riskini beraberinde getirir, bu da gözenekleri tıkayabilir ve lekelere neden olabilir.

Bir bez maskenin çatlaklara neden olmasının bir başka yolu da maskeyi yıkamadığınızda bezde kir ve bakteri birikmesidir. Maskenizi her kullanımda yıkayarak bunu bir neden olarak ortadan kaldırın.

O halde bunu söyledikten sonra. OPATRA Maskne'yi azaltmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Yüzünüzü düzenli olarak yıkayın 

Yüz ve boyun için, nazikçe peeling yapan, yağı azaltan, nemlendiren ve kendi doğal kolajen üretiminizi uyaran meyve türevli alfa ve beta hidroksi asitlerle formüle edilmiş doğal bir köpük temizleyici. Bu aktif temizleyici ölü cilt hücrelerini, kirleticileri ve fazla sebumu gidererek cildin sakinleşmesine, salgınların azalmasına ve daha yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Opatra Dermisonic, etkili bir ultrasonik ses dalgası masajını günlük yüz cilt bakım ürünleriyle birleştirerek çalışır. Ultrason ve titreşim masaj mekanizması, cilt ürünlerinin hücresel seviyelere derinlemesine nüfuz etmesini sağlayarak cilde dolgun ve nemli bir doku kazandırmaya yardımcı olur. Dermisonic 3 LED moduna sahipken, MAVİ LED ışığı cilt yüzeyinin altında bulunan ve akneye katkıda bulunan bakteri kaynaklarını hedef alır. Işık, sağlıklı cilde herhangi bir zarar vermeden bu bakterileri yok etmeye yardımcı olan oksijen radikallerinin gelişmesine yardımcı olur.

Makyaj çantanızdan bir adım geri atın

Maske tedavisi sırasında makyaj yapmayın. Fondöten, kapatıcı ve allık gibi güzellik ürünleri gözeneklerinizi tıkayabilir ve iyileşmeyi uzatabilir.

Son olarak cildinizi bir profesyonel gibi nemlendirin

Erken yaşlanmaya neden olan UV ışınlarına karşı korurken tüm yüz bölgelerinde derinlemesine ve uzun süreli nemlendirme sağlar.

BİZİMLE BAĞLANTI KURUN

Pazar,Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma,Cumartesi
Ocak,Şubat,Mart,Nisan,Mayıs,Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül,Ekim,Kasım,Aralık
Yeterli eşya mevcut değil. Sadece [max] kaldı.
İstek Listesine Ekleİstek Listesine Gözatİstek Listesini Kaldır
Alışveriş sepeti

Sepetiniz boş.

Mağazaya Geri Dön

Sipariş Notu Ekle Sipariş Notunu Düzenle
Tahmini Nakliye
Kupon Ekle

Tahmini Nakliye

Kupon Ekle

Kupon kodu ödeme sayfasında çalışacaktır